Advocaat arbeidsrecht

Bent u op zoek naar een advocaat arbeidsrecht? Raadpleeg dan een specialist bij Forum Advocaten, advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsgeschillen en arbeidsovereenkomsten.

Bent u op zoek naar een advocaat arbeidsrecht? Raadpleeg dan een specialist bij Forum Advocaten, advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsgeschillen en arbeidsovereenkomsten.

Elke ondernemer wordt op een bepaald moment geconfronteerd met arbeidsgeschillen of vragen rond arbeidsrecht en arbeidsovereenkomsten. Om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken, laat u zich best bijstaan door een ervaren advocaat arbeidsrecht.

Uw werknemers zijn uw meest kostbare actief. Toch moet u als werkgever soms de moeilijke beslissing nemen om een werknemer te ontslaan. Daar bewijst een advocaat ontslag zijn waarde. Het evenwicht bewaren is soms een uitdagende oefening, net als de confrontaties met de vakbonden en sociale inspectie. Hier rekent u best op een ervaren advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht voor een vlotte afhandeling van uw dossier.

Bent u op zoek naar een advocaat arbeidsrecht? Dan bent u bij Forum Advocaten aan het juiste adres. We zorgen voor een ervaren advocaat met diepgaande expertise op vlak van arbeidsrecht. Onze advocaten zijn echte specialisten in hun vak. In tegenstelling tot de adviesfunctie van het sociale secretariaat, bieden onze advocaten arbeidsrecht u een allround service.

Als u zich laat vertegenwoordigen door Forum Advocaten, rekent u op een ervaren advocaat arbeidsrecht met een diepgaand begrip voor juridische nuanceringen. Wij onderhandelen en procederen voor u. U mag er zeker van zijn dat uw dossier behandeld wordt door een specialist arbeidsrecht. Onze advocaten arbeidsrecht hebben diepgaande expertise in onder meer arbeidsgeschillen, internationale tewerkstelling, verloning, arbeidsreglementen, cao’s en policy’s.

Het team van ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in volgende domeinen van het arbeidsrecht:

Onze advocaten arbeidsrecht behartigen uw belangen in de volgende gebieden:

Collectief ontslag en herstructurering

Ontslag

Beschermde werknemer

Arbeidsongeschiktheid en re-integratie

Arbeidsduur

Internationale tewerkstelling en detachering

Gelijkheid op de werkvloer

Arbeidscontracten, cao’s, Policy’s en reglementen

Aandelenopties

Havenarbeid

De schoonmaaksector

Loon