Advocaat arbeidsrecht

Bent u op zoek naar een advocaat arbeidsrecht? Raadpleeg dan een specialist bij Forum Advocaten. Ons kantoor heeft onder meer heel wat ervaring en expertise in arbeidsgeschillen en arbeidsovereenkomsten.

Elke ondernemer wordt op een bepaald moment geconfronteerd met arbeidsgeschillen of met vragen rond arbeidsrecht en arbeidsovereenkomsten. U kan zich dan best laten bijstaan door een ervaren advocaat arbeidsrecht.

Uw werknemers zijn uw meest kostbare actief. Toch zijn ze vaak ook een bron van kopzorgen. Het evenwicht bewaren is soms een uitdagende oefening, net als de confrontaties met de vakbonden en sociale inspectie. Door advies in te winnen bij een ervaren advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht kan u alvast een heleboel ergernissen voorkomen.

Bent u op zoek naar een advocaat arbeidsrecht? Dan bent u bij Forum Advocaten aan het goede adres. We zorgen voor een ervaren advocaat met diepgaande expertise op vlak van arbeidsrecht. Onze advocaten zijn echte specialisten in hun vak. In tegenstelling tot de adviesfunctie van het sociale secretariaat, bieden onze advocaten arbeidsrecht u een allround service.

Als u zich laat vertegenwoordigen door Forum Advocaten, mag u rekenen op een ervaren advocaat arbeidsrecht met een diepgaand begrip voor juridische nuanceringen en de mogelijkheid om voor u te onderhandelen en te procederen. U mag er zeker van zijn dat uw dossier behandeld wordt door een specialist arbeidsrecht. Onze advocaten arbeidsrecht kunnen zich beroepen op diepgaande expertise in onder meer arbeidsgeschillen, internationale tewerkstelling, verloning, arbeidsreglementen, cao’s en policy’s.

Als werkgever moet u soms de moeilijke beslissing nemen om een medewerker te ontslaan. Daar bewijst een advocaat ontslag zijn waarde. Onze advocaten begeleiden u met kennis van zaken.

Onze advocaten arbeidsrecht behartigen uw belangen in de volgende gebieden:

Collectief ontslag en herstructurering

Ontslag

Beschermde werknemer

Arbeidsongeschiktheid en re-integratie

Arbeidsduur

Internationale tewerkstelling en detachering

Gelijkheid op de werkvloer

Arbeidscontracten, cao’s, Policy’s en reglementen

Aandelenopties

Havenarbeid

De schoonmaaksector

Loon

Privacy en verwerking van persoonsgegevens

Arbeidsrelatie en schijnzelfstandigheid

Jana Kern

Zij staat vooral de ondernemer, maar ook de werknemer bij in binnen- en buitenland, en dit in 6 talen. Deze meertalige ondersteuning zorgt ervoor dat internationale ondernemingen op maat worden geholpen in hun eigen taal.

Zij is energiek, perfectionistisch en gedreven om ieder project tot een goed einde te brengen.

Maxime Jeanray

Maxime behaalde in 2016 de titel van Master in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen.

Hij is flexibel, positief en zet zijn schouders vol engagement onder verschillende projecten.

Jill Naets

Jill Naets behaalde in 2023 met onderscheiding de titel van Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen, waarbij ze zich specialiseerde in het sociaal recht en het strafrecht. Eerder behaalde ze ook de professionele bachelor bedrijfsmanagement – rechtspraktijk aan de Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen.

Ze is sinds 2023 advocaat bij Forum Advocaten en ze legt zich binnen het kantoor vooral toe op het sociaal recht (arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht).

Ze is behulpzaam, nauwkeurig en proactief.

Onze recente publicaties