Internationale tewerkstelling en detachering

Forum Advocaten biedt u een meertalige, unieke en volledige begeleiding aan in het kader van internationaal arbeidsrecht.

Onze specialisten arbeidsrecht hebben een bijzondere expertise in het opstellen van internationale arbeidsovereenkomsten, het samenstellen van internationale verloningspakketten (bijv. met een salary split), de verstrekking van advies rond toepasselijke regelgeving, enz.

Forum Advocaten staat u ook bij in het kader van detachering en de problematiek van de (in België verboden) terbeschikkingstelling.

Zo ook begeleiden wij expats bij de juiste afspraken zodat zij niet voor verrassingen komen te staan.

Jana Kern

Zij staat vooral de ondernemer, maar ook de werknemer bij in binnen- en buitenland, en dit in 6 talen. Deze meertalige ondersteuning zorgt ervoor dat internationale ondernemingen op maat worden geholpen in hun eigen taal.

Zij is energiek, perfectionistisch en gedreven om ieder project tot een goed einde te brengen.

Maxime Jeanray

Maxime behaalde in 2016 de titel van Master in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen.

Hij is flexibel, positief en zet zijn schouders vol engagement onder verschillende projecten.

Jill Naets

Jill Naets behaalde in 2023 met onderscheiding de titel van Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen, waarbij ze zich specialiseerde in het sociaal recht en het strafrecht. Eerder behaalde ze ook de professionele bachelor bedrijfsmanagement – rechtspraktijk aan de Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen.

Ze is sinds 2023 advocaat bij Forum Advocaten en ze legt zich binnen het kantoor vooral toe op het sociaal recht (arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht).

Ze is behulpzaam, nauwkeurig en proactief.

Onze recente publicaties