Collectief ontslag en herstructurering

Onze advocaten arbeidsrecht begeleiden u bij herstructureringen in de brede zin van het woord, waaronder het collectief ontslag, de sluiting van (een afdeling van) een onderneming en de overgang van ondernemingen of afdelingen ervan (cao nr. 32bis). Dankzij het multidisciplinair karakter van ons kantoor kan u zowel voor de belangen van uw ondernemingen als voor de belangen van uw personeel bij ons terecht. Onze teams (arbeidsrecht en vennootschapsrecht) werken daarbij samen met oog voor uw belangen zodat u kan genieten van een hoogstaande dienstverlening.

Deze herstructureringen zijn vaak het voorwerp van bijzondere procedures, waaraan een informatie- en raadplegingsfase gekoppeld wordt. Dit sociaal overleg is vaak een strategische, juridische evenals delicate aangelegenheid. Onze specialisten arbeidsrecht staan u bij tijdens het sociaal overleg met werknemersvertegenwoordigers en de vakbonden, zowel op het ogenblik van het overleg zelf als achter de schermen.

Jana Kern

Zij staat vooral de ondernemer, maar ook de werknemer bij in binnen- en buitenland, en dit in 6 talen. Deze meertalige ondersteuning zorgt ervoor dat internationale ondernemingen op maat worden geholpen in hun eigen taal.

Zij is energiek, perfectionistisch en gedreven om ieder project tot een goed einde te brengen.

Maxime Jeanray

Maxime behaalde in 2016 de titel van Master in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen.

Hij is flexibel, positief en zet zijn schouders vol engagement onder verschillende projecten.

Jill Naets

Jill Naets behaalde in 2023 met onderscheiding de titel van Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen, waarbij ze zich specialiseerde in het sociaal recht en het strafrecht. Eerder behaalde ze ook de professionele bachelor bedrijfsmanagement – rechtspraktijk aan de Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen.

Ze is sinds 2023 advocaat bij Forum Advocaten en ze legt zich binnen het kantoor vooral toe op het sociaal recht (arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht).

Ze is behulpzaam, nauwkeurig en proactief.

Onze recente publicaties