Advocaat bouwrecht

Bent u op zoek naar een advocaat bouwrecht? Raadpleeg dan een specialist bij Forum Advocaten. Ons kantoor heeft onder meer heel wat ervaring en expertise in bouwgeschillen en bouwcontracten.

We bieden u een 360°-benadering voor uw bouwproject of vastgoed. Wanneer u uw belangen laat behartigen door Forum Advocaten, kan u er zeker van zijn dat u een ervaren advocaat bouwrecht toegewezen krijgt, die u met de nodige expertise bijstaat doorheen uw volledige project.

Het bouwen van een woning, het ontwikkelen van een appartementsgebouw, het verkopen of verhuren van eigendommen, … is door de uitgebreide regelgeving juridisch complex en vereist de juiste proactieve begeleiding.

Onze advocaten bouwrecht hebben een uitgebreide ervaring en bieden bijstand bij onder andere koop verkoop, huur verhuur, bouw en projectontwikkeling, vergunningen, beheer, (project)financiering, vastgoedfiscaliteit… kortom al hetgeen te maken heeft met bouwen en vastgoed. Daarbij kijken wij ook verder dan het strikt juridische en houden wij rekening met uw commerciële en persoonlijke belangen.

Voor aannemers en projectontwikkelaars bieden wij totaaldiensten aan. We zetten een team van ervaren bouwrecht specialisten op uw dossier. Forum Advocaten coördineert uw project van A tot Z, van de tekentafel over de vergunning, tot de definitieve oplevering. Ook na de realisatie kan u op ons blijven rekenen. Een team van gespecialiseerde advocaten begeleidt en adviseert u in het duurzaam exploiteren van uw project.

Onze advocaten bouwrecht nemen niet enkel de bouwgeschillen voor hun rekening, maar ook appartementsmede-eigendom, vergunningen, burenhinder, gemene muur en de contractuele aspecten bij aanneming, koop verkoop (op plan), huur verhuur, opstal, vruchtgebruik, bouwgeschillen, etc.

Aanneming

Verkoop op plan

Zakelijke rechten (erfpacht, opstal, vruchtgebruik en erfdienstbaarheden)

Bouwgeschillen

Appartementsmede-eigendom

Milieu

Ruimtelijke ordening en stedenbouw

Mobiliteit, wegen en infrastructuur

Onroerend erfgoed

Contracten en verbintenissen

Burenhinder