Advocaat bouwrecht

Bent u op zoek naar een advocaat bouwrecht? Raadpleeg dan een specialist bij Forum Advocaten, advocatenkantoor gespecialiseerd in bouwgeschillen en bouwcontracten.

We bieden u een allround service voor uw bouwproject of vastgoed. Wanneer u uw belangen laat behartigen door Forum Advocaten, bent u er zeker van zijn dat u een ervaren advocaat bouwrecht toegewezen krijgt. Wij staan u bij doorheen uw volledige project, van begin tot eind.

Het bouwrecht is door de uitgebreide regelgeving zeer juridisch complex. Zaken zoals het bouwen van een woning, het ontwikkelen van een appartementsgebouw en het verkopen of verhuren van eigendommen vereisen daarom een juiste proactieve begeleiding door een advocaat bouwrecht.

Onze ervaren advocaten bouwrecht bieden bijstand bij alles dat te maken heeft met bouw en vastgoed. U kan bij ons terecht voor onder andere koop-verkoop, huur-verhuur, bouw en projectontwikkeling, vergunningen, beheer, (project)financiering en vastgoedfiscaliteit. Daarbij kijken wij verder dan alleen het strikt juridische. We houden ook altijd rekening met uw commerciële en persoonlijke belangen.

Bent u aannemer of projectontwikkelaar? Dan coördineert Forum Advocaten uw project van A tot Z. Ons team van ervaren bouwrecht specialisten ondersteunt u van de tekentafel over de vergunning tot de definitieve oplevering. Ook na de realisatie blijft u op ons rekenen. Een team van gespecialiseerde advocaten begeleidt en adviseert u in het duurzaam exploiteren van uw project.

Onze advocaten bouwrecht nemen niet enkel de bouwgeschillen voor hun rekening. We ondersteunen u ook bij onder meer appartementsmede-eigendom, vergunningen, burenhinder, gemene muur en de contractuele aspecten bij aanneming, koop verkoop (op plan), huur verhuur, opstal, vruchtgebruik, bouwgeschillen, etc.

Aanneming

Verkoop op plan

Zakelijke rechten (erfpacht, opstal, vruchtgebruik en erfdienstbaarheden)

Bouwgeschillen

Appartementsmede-eigendom

Milieu

Ruimtelijke ordening en stedenbouw

Mobiliteit, wegen en infrastructuur

Onroerend erfgoed

Contracten en verbintenissen

Burenhinder

Gemene muur