Gelijkheid op de werkvloer

Iedere persoon moet gelijk behandeld worden. Dit is op de werkvloer en in de arbeidsbetrekkingen uiteraard niet anders. Zowel tijdens de aanwervings- of sollicitatiefase als tijdens de arbeidsrelatie, maar ook bij ontslag wordt een ongelijke behandeling (discriminatie) zwaar gesanctioneerd, waardoor voorzichtigheid steeds vereist is.

Onze specialisten arbeidsrecht staan u gedurende elke fase van de contractuele relatie bij door te adviseren over de mogelijke risico’s voor ongelijke behandelingen en de valkuilen die eraan verbonden zijn. Zij beschikken over bijzondere expertise in discriminatiezaken en hebben reeds verschillende dossiers met succes behandeld voor de arbeidsgerechten.

Echter ook in verloning is het gelijkheidsbeginsel aanwezig. U moet als werkgever best zorgen voor een strategisch en correct loonbeleid en dit houdt ook in dat er gelijk verloond wordt voor dezelfde functie. Daarbij speelt uiteraard ook het verbod op discriminatie een belangrijke rol.

Jana Kern

Zij staat vooral de ondernemer, maar ook de werknemer bij in binnen- en buitenland, en dit in 6 talen. Deze meertalige ondersteuning zorgt ervoor dat internationale ondernemingen op maat worden geholpen in hun eigen taal.

Zij is energiek, perfectionistisch en gedreven om ieder project tot een goed einde te brengen.

Maxime Jeanray

Maxime behaalde in 2016 de titel van Master in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen.

Hij is flexibel, positief en zet zijn schouders vol engagement onder verschillende projecten.

Jill Naets

Jill Naets behaalde in 2023 met onderscheiding de titel van Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen, waarbij ze zich specialiseerde in het sociaal recht en het strafrecht. Eerder behaalde ze ook de professionele bachelor bedrijfsmanagement – rechtspraktijk aan de Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen.

Ze is sinds 2023 advocaat bij Forum Advocaten en ze legt zich binnen het kantoor vooral toe op het sociaal recht (arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht).

Ze is behulpzaam, nauwkeurig en proactief.

Onze recente publicaties