Havenarbeid

Heeft u een arbeidsrechtelijke betwisting aan de haven? Forum Advocaten biedt bijstand bij de juiste toepassing van de sectorale wetgeving aan de haven (Codex algemeen en logistiek contingent) en begeleidt u in het kader van collectieve en individuele arbeidsgeschillen aan de haven.

Havenarbeid is een heel specifieke niche alwaar uiteraard de algemene arbeidsrechtelijke regels gelden maar ook zeer specifieke wetgeving en gebruiken. Advocaat Jana Kern heeft doorheen de jaren expertise opgebouwd in de havenarbeid wat maakt dat Forum Advocaten ook hier cliënten efficiënt bijstaat.

(Haven)Bedrijven en werknemers aan de haven van Antwerpen (maar ook andere havens) die een betwisting hebben, kunnen bij ons terecht met al hun vragen.

Gelet op de ligging van ons kantoor dicht bij de haven van Antwerpen, kunnen wij ook snel ter plaatse komen indien de nood zich zou voordoen zodat wij onze cliënten op maat kunnen begeleiden en de situatie concreet kunnen inschatten.

Jana Kern

Zij staat vooral de ondernemer, maar ook de werknemer bij in binnen- en buitenland, en dit in 6 talen. Deze meertalige ondersteuning zorgt ervoor dat internationale ondernemingen op maat worden geholpen in hun eigen taal.

Zij is energiek, perfectionistisch en gedreven om ieder project tot een goed einde te brengen.

Maxime Jeanray

Maxime behaalde in 2016 de titel van Master in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen.

Hij is flexibel, positief en zet zijn schouders vol engagement onder verschillende projecten.

Jill Naets

Jill Naets behaalde in 2023 met onderscheiding de titel van Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen, waarbij ze zich specialiseerde in het sociaal recht en het strafrecht. Eerder behaalde ze ook de professionele bachelor bedrijfsmanagement – rechtspraktijk aan de Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen.

Ze is sinds 2023 advocaat bij Forum Advocaten en ze legt zich binnen het kantoor vooral toe op het sociaal recht (arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht).

Ze is behulpzaam, nauwkeurig en proactief.

Onze recente publicaties