Internationale ondernemingen

Forum Advocaten is dé partner van de internationale onderneming.

Begeleiding in Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Portugees van buitenlandse ondernemingen in hun (zaken)relatie met of in België. Buitenlandse ondernemingen willen een bijkantoor openen, personeel te werk stellen, vastgoed aankopen, een bouwproject ontwikkelen, hun diensten verlenen op Belgisch grondgebied,… Daarbij is de taal de eerste barrière, maar zeker niet de enige. De wetgeving in ieder land is verschillend en complex en daar is Forum Advocaten uw ideale partner als multidisciplinair kantoor dat haar diensten verleent in 6 talen.

Internationaal ondernemen is een multidisciplinair gegeven. Daarbij dient rekening gehouden met een ander taalgebruik en andere lokale wetgeving die vaak onbegrijpelijk en complex is. Voor een buitenlandse onderneming die in België activiteiten wenst te ontplooien (en omgekeerd), is het vaak bijzonder moeilijk om een duidelijk zicht te krijgen op wat er vereist is om de activiteit te starten of voort te zetten.

Ook doen wij aan internationaal legal projectmanagement waarbij wij op juridische vlak volledig ontzorgen en u in contact brengen met de juiste zakenrelaties.

anwaltinbelgien.de
Law without language barriers

Jana Kern

Jana Kern spreekt vloeiend 6 talen en heeft in verschillende landen en continenten gewoond. Deze combinatie zorgt ervoor dat zij niet alleen de taal van de cliënt in kwestie spreekt en begrijpt, maar dat zij ook op de hoogte is van het cultureel facet achter de taal, hetgeen van belang is om de noden van de cliënt volledig te begrijpen. Zij is gedreven om de cliënten in hun eigen taal bij te staan in haar vakgebied arbeids- en sociaal recht evenals in de coördinerende rol van projectmanager voor internationale (bouw) ondernemingen of particulieren die in België of in het buitenland bijstand nodig hebben in diverse praktijkgebieden. Als contactpersoon geeft zij binnen het kantoor de nodige aansturing aan de advocaten actief in het gespecialiseerde vakgebied evenals aan de correspondenten in haar netwerk buiten België in functie van de noden van de cliënt.

In haar dienstverlening combineert zij perfectionisme met eenvoud, zodat de cliënten over de grenzen heen snel de essentie begrijpen van wat nodig is om internationaal te ondernemen.

Onze recente publicaties