Advocaat ondernemingsrecht

Bent u op zoek naar een advocaat ondernemingsrecht? Raadpleeg dan een specialist bij Forum Advocaten, advocatenkantoor gespecialiseerd in ondernemingsrecht.

Bijstand van een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht is vandaag onmisbaar geworden voor ondernemers. Het constant veranderende speelveld en de striktere spelregels zorgen ervoor dat u ook op juridisch vlak uw zaken op orde moet hebben.

Forum Advocaten is een ‘full service’ advocatenkantoor voor ondernemers. Onze advocaten hebben diepgaande expertise in de vele facetten van het ondernemingsrecht. Wij ondersteunen u bij alle juridische en strategische beslissingen. U kan uw volledige dossier aan ons toevertrouwen. Zo hoeft u niet naar een derde partij te gaan om heel uw verhaal opnieuw te vertellen. Onze advocaten ondernemingsrecht denken op een proactieve manier met u mee en zorgen ervoor dat uw contracten en compliance steeds op punt staan.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste wijzigingen in de regelgeving die voor u belangrijk is? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Het team van Forum Advocaten is gespecialiseerd in volgende domeinen van het ondernemingsrecht:

Distributie en commerciële contracten

Incasso

Contracten en verbintenissen

Marktpraktijken en mededinging

Zelfstandige dienstenovereenkomsten (freelancers)

Commerciële geschillen

Insolventie

Internationaal ondernemen

Tucht

Frederic Rosiers

Frederic Rosiers is actief in de praktijkgebieden “vennootschaps- en ondernemingsrecht” en “bouw, vastgoed en projectontwikkeling”. Hij behandelt dossiers inzake aandeelhoudersgeschillen, aandelentransacties, distributierecht en vastgoedtransacties, met inbegrip van erfpacht- vruchtgebruik- en opstalconstructies. Door zijn ervaring en pragmatische aanpak vertalen de contracten het bereikte commerciële evenwicht en anticiperen zij op mogelijke geschillen. Als opgeleid bemiddelaar worden geschillen indien mogelijk buiten de rechtbank om geregeld.

Hij brengt sereniteit in discussies, is pragmatisch en oplossingsgericht en houdt rekening met hetgeen de cliënt echt belangrijk vindt.

Ilse De Geyter

Ilse De Geyter is in de expertise bouw- en vastgoedrecht actief in bouwgeschillen en huur verhuur van onroerend goed. Haar directe communicatie, daadkracht en persoonlijke ervaring in eigen bouwprojecten komen van pas bij (zowel minnelijke als gerechtelijke) expertises en de opvolging van bouwgeschillen. Zij staat verschillende cliënten bij in de huur verhuur van vastgoed. In de expertise ondernemingsrecht is zij actief in contractenrecht, commerciële geschillen, tuchtrecht en incasso.

Zij is proactief, direct, resultaatgericht en nabij in de uitvoering.

Frédéric Dupon

Hij behandelt vooral dossiers die verband houden met het verbintenissenrecht en het handels- en economisch recht in ruime zin, met inbegrip van het zeerecht.

Sidney Van Wellen

Sidney Van Wellen studeerde in 2013 af als Master in de Rechten aan de Universiteit te Antwerpen en is sindsdien advocaat aan de Antwerpse Balie. Hij is advocaat bij Forum Advocaten sedert september 2018.

Hij is pragmatisch en betrokken om zo het best mogelijke resultaat te bereiken.

Annelies Janssen

Annelies Janssen behaalde in 2016 de titel van Master in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen na in 2015 een Erasmus programma te hebben gevolgd in Zweden (Uppsala University).

Zij is optimistisch, warmhartig en oprecht.

Maarten Verboven

Maarten is in 2017 afgestudeerd als Master in de rechten aan de Universiteit te Antwerpen na tevens een opleiding Rechtspraktijk aan de Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen te hebben voltooid.

Hij is sociaal, gedreven en volhardend.