Ondernemingsrecht

Bent u op zoek naar een advocaat ondernemingsrecht? Raadpleeg dan een specialist bij Forum Advocaten. Ons kantoor heeft onder meer heel wat ervaring en expertise in het ondernemingsrecht.

Vandaag de dag is de bijstand van een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht onmisbaar geworden voor ondernemers. Het constant veranderende speelveld en de striktere spelregels zorgen ervoor dat u ook op juridisch vlak uw zaken op orde dient te hebben.

We zijn een “full service” advocatenkantoor voor ondernemers. Onze advocaten hebben diepgaande expertise in de vele facetten van het ondernemingsrecht.

Wij ondersteunen u bij alle juridische en strategische beslissingen. U kan uw volledige dossier aan ons toevertrouwen. Zo hoeft u niet naar een derde partij te gaan om heel uw verhaal opnieuw te vertellen. Wij denken op een proactieve manier met u mee en zorgen ervoor dat uw contracten en compliance steeds op punt staan.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste wijzigingen in de regelgeving die voor u belangrijk is? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Ontdek onze verregaande expertise in ondernemingsrecht en hoe Forum Advocaten u kan helpen bij al uw vragen hierover.

Distributie en commerciële contracten

Incasso

Contracten en verbintenissen

Marktpraktijken en mededinging

Zelfstandige dienstenovereenkomsten (freelancers)

Commerciële geschillen

Insolventie

Internationaal ondernemen

Tucht

Frederic Rosiers

Frederic Rosiers is in het praktijkgebied “Bouw, vastgoed en projectontwikkeling” actief in vastgoedtransacties, joint ventures, erfpacht- vruchtgebruik- en opstalconstructies. Door zijn ervaring en pragmatische aanpak vertalen de contracten het bereikte commerciële evenwicht en anticiperen zij op mogelijke geschillen. Als opgeleid bemiddelaar worden geschillen indien mogelijk buiten de rechtbank om geregeld.

Hij brengt sereniteit in discussies, is pragmatisch en oplossingsgericht en houdt rekening met hetgeen de cliënt echt belangrijk vindt.

Ilse De Geyter

Ilse De Geyter is in de expertise bouw- en vastgoedrecht actief in bouwgeschillen en huur verhuur van onroerend goed. Haar directe communicatie, daadkracht en persoonlijke ervaring in eigen bouwprojecten komen van pas bij (zowel minnelijke als gerechtelijke) expertises en de opvolging van bouwgeschillen. Zij staat verschillende cliënten bij in de huur verhuur van vastgoed. In de expertise ondernemingsrecht is zij actief in contractenrecht, commerciële geschillen, tuchtrecht en incasso.

Zij is proactief, direct, resultaatgericht en nabij in de uitvoering.

Sidney Van Wellen

Sidney Van Wellen studeerde in 2013 af als Master in de Rechten aan de Universiteit te Antwerpen en is sindsdien advocaat aan de Antwerpse Balie. Hij is advocaat bij Forum Advocaten sedert september 2018.

Hij is pragmatisch en betrokken om zo het best mogelijke resultaat te bereiken.

Annelies Janssen

Annelies Janssen behaalde in 2016 de titel van Master in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen na in 2015 een Erasmus programma te hebben gevolgd in Zweden (Uppsala University).

Zij is optimistisch, warmhartig en oprecht.

Maarten Verboven

Maarten is in 2017 afgestudeerd als Master in de rechten aan de Universiteit te Antwerpen na tevens een opleiding Rechtspraktijk aan de Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen te hebben voltooid.

Hij is sociaal, gedreven en volhardend.

Roxanne Verelst

Roxanne behaalde begin 2020 de titel van Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen.

Zij is plichtsbewust, gedreven en behandelt uw dossier met zorg.

Justine Heureux

Justine Heureux behaalde in 2020 de titel van Master in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen en in 2021 de titel van Master in het vennootschapsrecht aan de Katholieke Universiteit van Leuven.

Justine is oprecht, warmhartig en enthousiast. Zij behandelt uw dossier met veel zorg.

Onze recente publicaties