Advocaat vastgoedrecht

Bent u op zoek naar een ervaren vastgoedadvocaat ? Raadpleeg dan een specialist bij Forum Advocaten, advocatenkantoor gespecialiseerd in vastgoedrecht.

Vastgoedrecht is door de uitgebreide regelgeving zeer juridisch complex. Er zijn bepaalde situaties waarin u best advies inwint bij een advocaat gespecialiseerd in vastgoedrecht. Zaken zoals het bouwen van een woning, het ontwikkelen van een appartementsgebouw en het verkopen of verhuren van eigendommen vereisen de juiste proactieve begeleiding. Bij Forum Advocaten kan u terecht voor een ervaren advocaat vastgoedrecht die u op een proactieve manier begeleidt doorheen deze uitgebreide en juridisch complexe materie.

Onze ervaren advocaten vastgoedrecht bieden bijstand bij alles dat te maken heeft met vastgoed. U kan bij ons terecht voor onder andere koop-verkoop, huur-verhuur, bouw en projectontwikkeling, vergunningen, beheer, (project)financiering en vastgoedfiscaliteit. Daarbij kijken wij verder dan alleen het strikt juridische. Wij houden ook altijd rekening met uw commerciële en persoonlijke belangen.

Bent u aannemer of projectontwikkelaar? Dan coördineert Forum Advocaten uw project van A tot Z. Ons team van ervaren vastgoedrecht advocaten ondersteunt u van de tekentafel over de vergunning tot de definitieve oplevering. Ook na de realisatie blijft u op ons rekenen. Een team van gespecialiseerde vastgoedadvocaten begeleidt en adviseert u in het duurzaam exploiteren van uw project.

Onze advocaten vastgoedrecht nemen niet enkel de contractuele aspecten bij koop-verkoop (op plan), huur-verhuur, opstal en vruchtgebruik voor hun rekening. Ze ondersteunen u ook bij zaken zoals appartementsmede-eigendom, vastgoedbemiddeling, burenhinder en gemene muur.

Koop en verkoop

Zakelijke rechten (erfpacht, opstal, vruchtgebruik en erfdienstbaarheden)

Huur en verhuur

Vastgoedbemiddeling en rentmeesterschap

Appartementsmede-eigendom

Contracten en verbintenissen

Aanneming

Burenhinder

Gemene muur

Ilse De Geyter

Ilse De Geyter is in de expertise bouw- en vastgoedrecht actief in bouwgeschillen en huur verhuur van onroerend goed. Haar directe communicatie, daadkracht en persoonlijke ervaring in eigen bouwprojecten komen van pas bij (zowel minnelijke als gerechtelijke) expertises en de opvolging van bouwgeschillen. Zij staat verschillende cliënten bij in de huur verhuur van vastgoed. In de expertise ondernemingsrecht is zij actief in contractenrecht, commerciële geschillen, tuchtrecht en incasso.

Zij is proactief, direct, resultaatgericht en nabij in de uitvoering.

Frederic Rosiers

Frederic Rosiers is actief in de praktijkgebieden “vennootschaps- en ondernemingsrecht” en “bouw, vastgoed en projectontwikkeling”. Hij behandelt dossiers inzake aandeelhoudersgeschillen, aandelentransacties, distributierecht en vastgoedtransacties, met inbegrip van erfpacht- vruchtgebruik- en opstalconstructies. Door zijn ervaring en pragmatische aanpak vertalen de contracten het bereikte commerciële evenwicht en anticiperen zij op mogelijke geschillen. Als opgeleid bemiddelaar worden geschillen indien mogelijk buiten de rechtbank om geregeld.

Hij brengt sereniteit in discussies, is pragmatisch en oplossingsgericht en houdt rekening met hetgeen de cliënt echt belangrijk vindt.

Frédéric Dupon

Hij behandelt vooral dossiers die verband houden met het verbintenissenrecht en het handels- en economisch recht in ruime zin, met inbegrip van het zeerecht.

Sidney Van Wellen

Sidney Van Wellen studeerde in 2013 af als Master in de Rechten aan de Universiteit te Antwerpen en is sindsdien advocaat aan de Antwerpse Balie. Hij is advocaat bij Forum Advocaten sedert september 2018.

Hij is pragmatisch en betrokken om zo het best mogelijke resultaat te bereiken.

Annelies Janssen

Annelies Janssen behaalde in 2016 de titel van Master in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen na in 2015 een Erasmus programma te hebben gevolgd in Zweden (Uppsala University).

Zij is optimistisch, warmhartig en oprecht.

Maarten Verboven

Maarten is in 2017 afgestudeerd als Master in de rechten aan de Universiteit te Antwerpen na tevens een opleiding Rechtspraktijk aan de Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen te hebben voltooid.

Hij is sociaal, gedreven en volhardend.

Onze recente publicaties