Advocaat sociaal recht

Op zoek naar een advocaat sociaal recht? Raadpleeg dan een specialist bij Forum advocaten, advocatenkantoor gespecialiseerd in socialezekerheidsrecht, sociaal strafrecht en arbeidsrecht.

Als werkgever moet u heel wat formaliteiten vervullen om orde op zaken te houden, zowel op de werkvloer als achterliggend. Hoewel het veel werk vergt, is deze administratie erg belangrijk. U moet namelijk de juiste documenten kunnen voorleggen wanneer een sociaal inspecteur plots op de zetel van uw onderneming verschijnt. Wordt u gecontroleerd op het afwijkingsregister voor deeltijdse tewerkstelling? Of het gebruik van de juiste redenen voor tijdelijke werkloosheid? Of eenvoudigweg om te zien of u voldoende loon betaalt aan uw werknemers? Reken op de expertise van een ervaren advocaat sociaal recht om overtredingen te vermijden.

Kreeg u al een opmerking? Onze specialisten sociaal recht begeleiden u graag om een eventuele boete tot een minimum te herleiden en naar de toekomst een overtreding te vermijden. Daarnaast treedt Forum Advocaten uiteraard ook op voor de rechtbank indien u zou gedagvaard worden.

Het team van Forum Advocaten is gespecialiseerd in volgende domeinen van het sociaal recht:

Geschillen met de RSZ

Sociaal strafrecht en inspecties

Geschillen met de mutualiteit

Geschillen met de RVA

Jana Kern

Zij staat vooral de ondernemer, maar ook de werknemer bij in binnen- en buitenland, en dit in 6 talen. Deze meertalige ondersteuning zorgt ervoor dat internationale ondernemingen op maat worden geholpen in hun eigen taal.

Zij is energiek, perfectionistisch en gedreven om ieder project tot een goed einde te brengen.

Maxime Jeanray

Maxime behaalde in 2016 de titel van Master in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen.

Hij is flexibel, positief en zet zijn schouders vol engagement onder verschillende projecten.

Jill Naets

Jill Naets behaalde in 2023 met onderscheiding de titel van Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen, waarbij ze zich specialiseerde in het sociaal recht en het strafrecht. Eerder behaalde ze ook de professionele bachelor bedrijfsmanagement – rechtspraktijk aan de Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen.

Ze is sinds 2023 advocaat bij Forum Advocaten en ze legt zich binnen het kantoor vooral toe op het sociaal recht (arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht).

Ze is behulpzaam, nauwkeurig en proactief.

Onze recente publicaties