Internationaal ondernemen

Wenst u internationaal te ondernemen in België? Dan is Forum Advocaten de geschikte partner voor u.

Niet alleen bieden wij u onze multidisciplinaire aanpak aan in maar liefst 6 talen, wij geven u ook de mogelijkheid om ons aan te stellen als juridische projectleider zodat u een deel van de taak aan ons kan overdragen. Alle diensten die Forum Advocaten aanbiedt vanuit haar expertise biedt Forum Advocaten in het kader van internationaal ondernemen aan in 6 talen. Meer nog: daarbij neemt Forum Advocaten (indien gewenst) de coördinerende rol op zich en doet zij aan projectmanagement zodat de cliënt een full service krijgt over de grenzen heen.

Internationaal ondernemen vergt immers doorgedreven inzet van de onderneming in kwestie én goede kennis van de regelgeving die per land verschillend is. Daarbij zijn er verschillende aspecten van belang en het eerste aspect is de taal die hand in hand gaat met een goede communicatie. Een goede communicatie zorgt ervoor dat u als ondernemer de juiste partners kan inschakelen en tevens dat u correct en doeltreffend kunt communiceren met de verschillende stakeholders om een bepaalde ondernemingsactiviteit te ontplooien in verschillende landen.

Heeft uw onderneming al activiteiten in verschillende landen of bent u als onderneming nieuw in het internationaal landschap? Belangrijk is dat alles loopt zoals het moet. Forum Advocaten staat u dan ook graag bij in uw taal om uw internationale activiteit in België te ontplooien in alle rechtstakken die daarvoor nodig zijn.

Jana Kern

Jana Kern spreekt vloeiend 6 talen en heeft in verschillende landen en continenten gewoond. Deze combinatie zorgt ervoor dat zij niet alleen de taal van de cliënt in kwestie spreekt en begrijpt, maar dat zij ook op de hoogte is van het cultureel facet achter de taal, hetgeen van belang is om de noden van de cliënt volledig te begrijpen. Zij is gedreven om de cliënten in hun eigen taal bij te staan in haar vakgebied arbeids- en sociaal recht evenals in de coördinerende rol van projectmanager voor internationale (bouw) ondernemingen of particulieren die in België of in het buitenland bijstand nodig hebben in diverse praktijkgebieden. Als contactpersoon geeft zij binnen het kantoor de nodige aansturing aan de advocaten actief in het gespecialiseerde vakgebied evenals aan de correspondenten in haar netwerk buiten België in functie van de noden van de cliënt.

In haar dienstverlening combineert zij perfectionisme met eenvoud, zodat de cliënten over de grenzen heen snel de essentie begrijpen van wat nodig is om internationaal te ondernemen.

Onze recente publicaties