Geschillen met de RVA

Onze specialisten hebben ruime ervaring in aangelegenheden met de Rijksdienst van Arbeidsvoorzieningen (RVA). Wij begeleiden en adviseren u in het kader van zowel tijdelijke als volledige werkloosheid, maar ook in het kader van thematische verloven zoals loopbaanonderbreking, tijdskrediet e.a.

Als werkgever komt u vaak in aanraking met dit soort zaken doch is de wetgeving complex. Het kan wel eens zijn dat de RVA beslist om in het kader van haar handhavingsplicht over te gaan tot terugvordering van bepaalde bijdragen omdat de formaliteiten of voorwaarden niet vervuld werden. Ook hierin verlenen wij bijstand.

Jana Kern

Zij staat vooral de ondernemer, maar ook de werknemer bij in binnen- en buitenland, en dit in 6 talen. Deze meertalige ondersteuning zorgt ervoor dat internationale ondernemingen op maat worden geholpen in hun eigen taal.

Zij is energiek, perfectionistisch en gedreven om ieder project tot een goed einde te brengen.

Maxime Jeanray

Maxime behaalde in 2016 de titel van Master in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen.

Hij is flexibel, positief en zet zijn schouders vol engagement onder verschillende projecten.

Jill Naets

Jill Naets behaalde in 2023 met onderscheiding de titel van Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen, waarbij ze zich specialiseerde in het sociaal recht en het strafrecht. Eerder behaalde ze ook de professionele bachelor bedrijfsmanagement – rechtspraktijk aan de Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen.

Ze is sinds 2023 advocaat bij Forum Advocaten en ze legt zich binnen het kantoor vooral toe op het sociaal recht (arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht).

Ze is behulpzaam, nauwkeurig en proactief.

Onze recente publicaties