Advocaat ruimtelijke ordening en stedenbouw

Bent u op zoek naar een advocaat ruimtelijke ordening? Forum Advocaten zorgt voor een ervaren advocaat, onder meer gespecialiseerd in ruimtelijke ordening en stedenbouw.

Als u ervoor kiest om uzelf te laten vertegenwoordigen door Forum Advocaten, kan u er zeker van zijn dat u een ervaren advocaat omgevingsrecht met diepgaande expertise op vlak van ruimtelijke ordening en stedenbouw toegewezen krijgt. Onze advocaten staan u met de nodige expertise bij in al uw omgevingsrechtelijke projecten.

Onze advocaten ruimtelijke ordening en stedenbouw zijn echte specialisten en hebben bijzondere expertise en ervaring in de diverse omgevingsrechtelijke thema’s gaande van vergunningen over planning tot handhaving.

Forum Advocaten begeleidt projectontwikkelaars, bouwheren, architecten en overheden onder meer op volgende vlakken:

Ontdek onze verregaande expertise in ruimtelijke ordening en stedenbouw en hoe Forum Advocaten u kan helpen bij al uw vragen hierover.

Reiner Tijs

Reiner Tijs is gespecialiseerd in het overheidsrecht en het omgevingsrecht (ruimtelijke ordening, stedenbouw en milieu). Hij kan bogen op ruime expertise, jarenlange ervaring en een breed netwerk. Reiner is authentiek en geloofwaardig.

Hij benut de kracht van een sterke juridische argumentatie.

Joram Maes

Joram Maes studeerde in 2015 af aan de Universiteit te Antwerpen als Master in de rechten en begon zijn carrière als advocaat in januari 2016 bij Forum Advocaten.

Hij is enthousiast, creatief en openhartig, eigenschappen die hij ook overbrengt in de behandeling van dossiers.

Inge van den Dorpel

Inge studeerde, na een eerdere opleiding aan het Koninklijk Muziekconservatorium te Brussel en een opleiding vertaler aan de Universiteit van Antwerpen, in 2016 af aan de Vrije Universiteit Brussel als Master in de rechten en begon haar carrière als advocaat in juni 2016 aan de balie Brussel.

Joëlle Gillemot

Joëlle Gillemot behaalde in 2016 de titel van Master in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen.

Zij is behulpzaam, doortastend, loyaal en begaan met de problemen van de cliënt waarvoor zij een passende oplossing zoekt.

Amber Simons

Amber woont in Antwerpen, waar ze in 2019 de Engelstalige masteropleiding rechten aan de Universiteit van Antwerpen met grote onderscheiding heeft afgerond. Nadien behaalde ze de Master de spécialisation en droit international public aan de Université libre de Bruxelles, eveneens met grote onderscheiding.

Onze recente publicaties