5 september 2023

Voorstelling van onze nieuwe stagiaire: Jill Naets (patroon: mr. Jana Kern)

Wij werken samen in en aan een ‘geweldig’ kantoor met ‘geweldige’ mensen die gemotiveerd, gedisciplineerd en verantwoordelijk zijn, die goed kunnen samenwerken in een team en die kritisch, maar toch loyaal zijn aan het kantoor. Met hen gaat het kantoor een duurzame professionele relatie aan. Hieronder maakt u kennis met onze nieuwe stagiaire Jill Naets.

Jill is afkomstig uit Antwerpen en mag zich sinds juli 2023 Master in de Rechten noemen. Ze behaalde haar diploma aan de Universiteit van Antwerpen met onderscheiding.

Jill is behulpzaam, nauwkeurig, proactief en erg leergierig. Bovendien heeft ze al van kinds af aan een groot rechtvaardigheidsgevoel. Hierdoor was ze erg vastberaden om rechten te gaan studeren en op haar manier een steentje bij te dragen aan een rechtvaardigere maatschappij.

Tijdens één van haar studentenjobs werd ze als HR-medewerkster ondergedompeld in het sociaal recht. Dit heeft haar kennis over het arbeidsrecht uitgebreid, alsook haar passie voor de rechtstak enorm doen groeien. Het is dan ook daarom dat Jill koos voor de functie van advocaat bij Forum Advocaten. Bovendien verwacht ze haar kennis te kunnen blijven verbreden, door te werken in een multidisciplinair team zoals dat van Forum Advocaten.

Wij wensen Jill alvast veel succes. We zijn ervan overtuigd dat zij een meerwaarde zal zijn binnen ons team.

Welkom Jill!