relatiegericht-icon Relatiegerichte advocatuur
transparant-icon Transparante werkwijze
expert-icon Team van juridische experten
reactie-icon Snel antwoord
resultaat-icon Resultaatgerichte aanpak

Kantoornieuws - Aanneming

Bericht aan onze cliënten: Kies voor afstand zonder de verbinding te verliezen.

Mar 18, 2020
Bericht aan onze cliënten: Kies voor afstand zonder de verbinding te verliezen.

De regering heeft de maatregelen voor de bestrijding van het Coronavirus nog verder aangescherpt. Ondertussen werken al onze advocaten en medewerkers reeds enige tijd van thuis. Ook de hoven en rechtbanken hebben de maatregelen verscherpt. Behalve voor dringende zaken, wordt voor quasi alle andere zittingen een gepaste oplossing gezocht (meestal verplaatsing naar latere datum of schriftelijke inberaadname als de zaak het toelaat en u hiermee akkoord bent). Wij volgen dit op en houden u hiervan op de hoogte.

Voor onze cliënten zijn wij op de gebruikelijke wijze steeds bereikbaar, zowel via mail als telefonisch. Indien nodig houden wij een conference call of video conference. Heel wat cliënten zitten met vragen over de impact van de getroffen maatregelen op hun onderneming. Onze verschillende vakgroepen (ondernemingsrecht, arbeidsrecht, overheidsrecht, internationaal recht en vastgoedrecht) bundelen hun krachten en expertise om onze cliënten maximaal te ondersteunen.

Heeft u vragen, contacteer ons dan (telefonisch 03 369 95 65 of via info@forumadvocaten.be). Volg ook de informatie op onze blog of abonneer u op onze nieuwsbrief via de hoofdpagina van onze website (www.forumadvocaten.be).   

Ook vanop afstand zijn wij er voor u, dichterbij dan ooit.

Tot spoedig.