17 oktober 2022

Categorieën: Kantoornieuws

Voorstelling van onze nieuwe stagiair: Robin Madereel (patroon: mr. Reiner Tijs)

Wij werken samen in en aan een 'geweldig' kantoor met 'geweldige' mensen die gemotiveerd, gedisciplineerd en verantwoordelijk zijn, die goed kunnen samenwerken in een team en die kritisch, maar toch loyaal zijn aan het kantoor. Met hen gaat het kantoor een duurzame professionele relatie aan. Hieronder maakt u kennis met onze nieuwe stagiair Robin Madereel.

Robin woont in Merksem en behaalde in 2022 de titel van Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen. Tijdens zijn opleiding ontwikkelde hij interesse in het publiek recht, vanwege de bijzondere relatie tussen overheid en burger.

Zijn keuze voor een carrière in de advocatuur is ingegeven vanuit een brede interesse in recht en samenleving. De grote maatschappelijke relevantie van de advocatuur, alsook haar uitdagende en veelzijdige karakter spreken hem sterk aan.

Robin koos voor Forum Advocaten om volgende reden:

“Ik hecht veel belang aan het menselijke aspect van de advocatuur en vind het dan ook belangrijk om steeds te zoeken naar een oplossing op maat van de cliënt. Dit sluit perfect aan bij de focus van Forum Advocaten, waarbij oplossingsgericht handelen en een duurzame en vertrouwensvolle relatie met de cliënt centraal staan.”

Wij wensen Robin alvast veel succes. We zijn ervan overtuigd dat hij een meerwaarde zal zijn binnen ons team.

Welkom Robin!