29 maart 2022

Categorieën: Kantoornieuws

Voorstelling van onze nieuwe stagiaire: Valeria Simonian (patroon: mr. Jana Kern)

Wij werken samen in en aan een 'geweldig' kantoor met 'geweldige' mensen die gemotiveerd, gedisciplineerd en verantwoordelijk zijn, die goed kunnen samenwerken in een team en die kritisch, maar toch loyaal zijn aan het kantoor. Met hen gaat het kantoor een duurzame professionele relatie aan. Hieronder maakt u kennis met onze nieuwe stagiaire Valeria Simonian.

Valeria is afkomstig van Georgië en kwam op jonge leeftijd naar België. Hierdoor is ze, naast het Nederlands, Frans en Engels, nog verschillende talen machtig zoals het Georgisch, Armeens en Russisch. Inmiddels woont ze al jaren in Antwerpen.

Omdat ze als kind reeds in aanraking kwam met de advocatuur, in het kader van haar immigratieproces, voelde ze al op jonge leeftijd dat dit een zeer interessant, uitdagend en mooi beroep is. De keuze om advocaat te worden, was voor haar dus snel gemaakt.

Tijdens haar opleiding rechten op de Universiteit van Antwerpen ontwikkelde ze een bijzondere interesse in het arbeids- en sociaal recht.

In de lente van 2020 vatte ze daarom een vrijwillige stage aan bij Forum Advocaten binnen dat vakgebied en in 2021 schreef ze mee aan het boek “Fired Up. Alles wat je nodig hebt voor een correct en respectvol ontslag als co-auteur.

Tijdens de stage bij Forum Advocaten heeft ze kunnen proeven van de advocatuur in de ruime zin, maar ook over de werking en de sfeer van ons kantoor. “Het is een jong en dynamisch team met verschillende soorten profielen, wat een samenwerking heel leerrijk en aangenaam maakt.”

Valeria hecht veel waarde aan sociaal contact en het menselijke aspect van de advocatuur. Mede om die reden heeft ze gekozen voor Forum Advocaten. Hier leggen we namelijk de nadruk op een kwalitatieve en persoonlijke aanpak.

“Achter ieder dossier schuilt een persoon met een verhaal en dat maakt dit werk zo interessant en uitdagend.”

Wij wensen Valeria alvast veel succes. We zijn ervan overtuigd dat zij een meerwaarde zal zijn binnen ons team.

Welkom Valeria!