18 november 2021

Categorieën: Aanneming

Forum Advocaten zoekt een administratieve medewerk(st)er!

Forum Advocaten is een ambitieus en snel groeiend advocatenkantoor. Om onze advocaten te ondersteunen, zoeken wij een leergierige en enthousiaste administratieve medewerk(st)er. Onze vacature staat open voor een echte ‘werkkracht’ die het administratieve reilen en zeilen van ons kantoor coördineert en op proactieve wijze handelt om onze advocaten zo veel mogelijk te ondersteunen.

Je takenpakket bestaat o.a. uit het ontvangen van cliënteel, het verwerken van de inkomende en uitgaande post, het aanmaken van dossiers, het opvolgen van debiteuren, de telefoonpermanentie, het bestellen van kantoormateriaal, etc. Kortom, iemand die veelzijdig is, werk ziet en weet van aanpakken. Je helpt daarbij om onze werking nog verder te professionaliseren en efficiënter te doen verlopen.

Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien binnen een dynamische omgeving van gemotiveerde en positief ingestelde professionals. We verwelkomen jou in een team dat bijzondere waarde hecht aan het opbouwen van duurzame relaties, zowel met onze cliënten als met de collega’s binnen het kantoor.

Herken je jezelf hierin? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@forumadvocaten.be en wie weet maak jij binnenkort deel uit van het hechte team van Forum Advocaten!

De volledige vacature vind je hier.

Tot binnenkort!