20 mei 2021

Categorieën: Geen categorie

Ilse De Geyter. Stercke vrouw

Ilse De Geyter richtte samen met haar drie medevennoten Forum Advocaten op in 2012. Ze is een advocate met meer dan één missie: niet alleen wil ze mooie resultaten boeken in de juridische wereld, ze vindt het evenzeer belangrijk dat haar cliënten en collega’s zich goed en gewaardeerd voelen.

Toen ik in 2006 mijn diploma op zak had en mezelf officieel advocate mocht noemen, kwam ik als stagiaire terecht in een Antwerps advocatenkantoor. Na een tijdje begon het toch te kriebelen om een eigen kantoor op te richten. Ik had intussen enkele trouwe cliënten en ik kreeg een eigen visie. Eén die naadloos aansloot bij drie collega’s van toen. En zo werd in 2012 Forum Advocaten geboren. 

Forum Advocaten is een kantoor dat veel belang hecht aan de kwaliteit van het persoonlijk contact. We geloven dat je enkel vanuit een openhartige relatie de werkelijke belangen van de cliënt kan verdedigen. Daarbij staat zowel de relatie tussen advocaat en cliënt, als de relatie tussen onze juridische expertises zijnde bouw- en vastgoedrecht, overheids- en omgevingsrecht, ondernemings- en vennootschapsrecht en arbeids- en sociaal recht centraal.  Met een team van vijftien advocaten, en vier die dit jaar nog starten, proberen we dag na dag mooie resultaten te boeken.” 

 

Trots?

“Als talentvolle stagiairs komen solliciteren omdat ze in de wandelgangen van de universiteit hebben opgevangen dat Forum Advocaten zo’n fijne plek is, kun je niet anders dan trots zijn. Ik voel me elke dag bevoorrecht om samen met hen voor succesvolle ondernemers te mogen werken. We zijn complementair en tegelijk geoefend in het klinkend doch verbindend oneens zijn met elkaar (lacht). Soms wat kritisch, maar zonder elkaars enthousiasme te fnuiken. Dat is goud waard! Wat we doen, werkt. Het is nu een kwestie van verder te bouwen zonder de voeling te verliezen met het cliënteel en ons fantastisch team. En dat doen we binnenkort trouwens in een gloednieuw pand aan de Rijnpoortvest.”

"Blijf niet hangen in ideeën of dromen, handel ernaar."

 

Stercktes?

"Ik ben van nature intuïtief en pragmatisch. Ik ben actiegericht en denk mee. Zeker ook direct en assertief, maar wel met de nodige aandacht voor de impact van mijn boodschap op de andere. Mijn collega’s zullen dat bevestigen, al zeggen ze er waarschijnlijk met een lach wel bij dat mijn directheid soms ongepolijst kan zijn. Elke kwaliteit heeft een schaduwkant, dat is bij mij niet anders.”  

 

Werkpunten?

“Alles kan beter, maar niets is hoogdringend. Als ik echt moet kiezen, dan is het zelfzorg. In al mijn enthousiasme en gedrevenheid heb ik de neiging om veel naar me toe te trekken zodat er maar weinig tijd overblijft om echt tot rust te komen. Al heeft dat geen effect op de balans tussen het werk en mijn privéleven. Mijn man en ik hebben opgesomd wat we wél nog konden doen in het huishouden, voor de rest zochten we hulp. Soms heb ik zelfs tijd genoeg om 600 bloembollen te planten (lacht).”

 

Sterck voorbeeld? 

“Iedereen rondom mij. Ik leer graag van anderen, ik ben niet te trots om ondersteuning te vragen en al helemaal niet om mijn bewondering te uiten.”

 

Tips voor starters?

“Kort maar krachtig: blijf niet hangen in ideeën of dromen, maar handel ernaar.”

 

https://www.sterck-magazine.be/antwerpen/editie-34/ilse-de-geyter-3440/

Ilse De Geyter

Ilse De Geyter is in de expertise bouw- en vastgoedrecht actief in bouwgeschillen en huur verhuur van onroerend goed. Haar directe communicatie, daadkracht en persoonlijke ervaring in eigen bouwprojecten komen van pas bij (zowel minnelijke als gerechtelijke) expertises en de opvolging van bouwgeschillen. Zij staat verschillende cliënten bij in de huur verhuur van vastgoed. In de expertise ondernemingsrecht is zij actief in contractenrecht, commerciële geschillen, tuchtrecht en incasso.

Zij is proactief, direct, resultaatgericht en nabij in de uitvoering.