14 september 2021

Categorieën: Kantoornieuws

Voorstelling van onze nieuwe stagiaire: Justine Heureux (patroon: mr. Frederic Rosiers)

Wij werken samen in en aan een ‘geweldig’ kantoor met ‘geweldige’ mensen die gemotiveerd, gedisciplineerd en verantwoordelijk zijn, die goed kunnen samenwerken in een team en die kritisch, maar toch loyaal zijn aan het kantoor. Met hen gaat het kantoor een duurzame professionele relatie aan. Hieronder maakt u kennis met Justine Heureux.

Justine woont in Schilde (Antwerpen) en zij behaalde in 2020 de titel van Master in de Rechten aan de Universiteit van Antwerpen. Gedurende haar Masteropleiding heeft zij een major ondernemingsrecht en een minor internationaal recht gevolgd. Teneinde verder te bouwen op haar interesse, heeft Justine de Master na Master Vennootschapsrecht aan de Katholieke Universiteit van Leuven gevolgd en behaald in 2021.

Justine kijkt erg uit naar een carrière als advocaat. Het uitdagende en boeiende karakter van de advocatuur intrigeren haar: de vele bijzondere aspecten die erbij komen kijken, het menselijke en psychologische aspect, de onderhandelingsvaardigheden, de strategie en de contractuele creativiteit.

Zij heeft dan ook gekozen voor Forum Advocaten om volgende redenen:

“Tijdens mijn sollicitatiegesprek bij Forum Advocaten was het mij meteen duidelijk dat ik hier mijn baliestage wilde aanvatten. Het kantoor bestaat uit een enthousiast, warm en oprecht team, iets wat ik meteen voelde tijdens mijn sollicitatiegesprek: geen hiërarchie, maar gelijkheid en coachend leiderschap. Ik heb dan ook het genoegen om deel uit te maken van dit team en ik kijk enorm uit naar de start van mijn carrière als advocaat.”

Justine versterkt de vakgroep “ondernemings- en vennootschapsrecht”.

Wij wensen Justine alvast veel succes. We zijn ervan overtuigd dat zij een meerwaarde zal zijn binnen ons team.

Welkom Justine!