1 september 2020

Categorieën: Kantoornieuws

Voorstelling van onze nieuwe stagiair: Thibault Van de Ryse (patroon: mr. Jana Kern)

Wij werken samen in en aan een 'geweldig' kantoor met 'geweldige' mensen die gemotiveerd, gedisciplineerd en verantwoordelijk zijn, die goed kunnen samenwerken in een team en die kritisch, maar toch loyaal zijn aan het kantoor. Met hen gaat het kantoor een duurzame professionele relatie aan.

Vandaag heeft onze nieuwe stagiair Thibault Van de Ryse zijn eed afgelegd. Het was anders dan anders gezien door de coronamaatregelen geen familie, zelfs niet de patroon aanwezig mocht zijn tijdens deze plechtigheid.

Thibault komt uit Knokke. Hij behaalde in juli 2020 de titel van Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Tijdens zijn Masteropleiding heeft hij gekozen voor een major Sociaal recht.

Gezien zijn passie voor het sociaal recht enerzijds en het sportrecht anderzijds vormde het arbeidsrecht als gemeenschappelijke noemer de basis voor de keuze van een major in het Sociaal recht. Tijdens zijn Master bezocht Thibault gedurende enkele dagen de Internationale Arbeidsorganisatie te Genève waarbij verschillende seminaries en uiteenzettingen de ideale stimulans waren om resoluut voor de advocatuur binnen het arbeidsrecht te gaan.

Thibault's drijfveren om zijn carrière als advocaat bij ons kantoor aan te vangen, waren onder meer de klant- en relatiegerichte dynamiek die sterk aanwezig is bij het jonge, dynamische team. Hij verwoordt dit als volgt:

"Het sollicitatiegesprek bij Forum Advocaten vatte meteen samen waarom ik bij dit kantoor aan de slag wou gaan. Ik voelde meteen een oprechte klik met de warmhartige vennoten. Met dit enthousiaste, collegiale en jonge team mijn carrière als advocaat mogen beginnen, is een opportuniteit waarvoor ik steeds dankbaar zal zijn."

Wij wensen Thibault alvast veel succes. We zijn ervan overtuigd dat hij een meerwaarde zal zijn binnen ons team en onze vakgroep arbeidsrecht zal versterken.

Welkom Thibault!