5 maart 2020

Categorieën: Geen categorie

Forum Advocaten is hoofdsponsor van ‘PROVINCIE ANTWERPEN VASTGOED2020’

Net als vorig jaar zal Forum Advocaten ook dit jaar weer aanwezig zijn op hét jaarlijkse event voor real estate professionals in de Provincie Antwerpen. Het netwerkevent ‘PROVINCIE ANTWERPEN VASTGOED2020’ wordt georganiseerd door SPRYG Real Estate Acadamy en zal doorgaan op donderdag 7 mei 2020 in de Horta Antwerpen.

Op deze dag stellen vastgoedprofessionals hun visie en plannen met betrekking tot de vastgoedmarkt voor hetgeen u de ideale gelegenheid biedt om nieuwe opportuniteiten en uitdagingen te ontdekken evenals om te netwerken met de belangrijkste spelers op de Antwerpse vastgoedmarkt.

Als uw juridische partner in bouw, vastgoed en projectontwikkeling kunnen wij op dit event uiteraard niet ontbreken. Forum Advocaten is bovendien, net zoals vorig jaar, de hoofdsponsor van dit netwerkevent.

Forum Advocaten ontmoet u dan ook graag op donderdag 7 mei2020 in de Horta Antwerpen. Tot dan!

 

Maarten Verboven & Ilse De Geyter

Ilse De Geyter

Ilse De Geyter is in de expertise bouw- en vastgoedrecht actief in bouwgeschillen en huur verhuur van onroerend goed. Haar directe communicatie, daadkracht en persoonlijke ervaring in eigen bouwprojecten komen van pas bij (zowel minnelijke als gerechtelijke) expertises en de opvolging van bouwgeschillen. Zij staat verschillende cliënten bij in de huur verhuur van vastgoed. In de expertise ondernemingsrecht is zij actief in contractenrecht, commerciële geschillen, tuchtrecht en incasso.

Zij is proactief, direct, resultaatgericht en nabij in de uitvoering.