4 maart 2020

Categorieën: Kantoornieuws

Voorstelling van onze nieuwe stagiaire: Roxanne Verelst (patroon: mr. Frederic Rosiers)

Wij werken samen in en aan een ‘geweldig’ kantoor met ‘geweldige’ mensen die gemotiveerd, gedisciplineerd en verantwoordelijk zijn, die goed kunnen samenwerken in een team en die kritisch, maar toch loyaal zijn aan het kantoor. Met hen gaat het kantoor een duurzame professionele relatie aan. Hieronder maakt u kennis met onze beloftevolle nieuwe stagiaire Roxanne Verelst.

Roxanne is geboren in Antwerpen en groeide op in Oelegem, in de Antwerpse Kempen. Zij behaalde in februari 2020 de titel van Master in de Rechten aan de Universiteit van Antwerpen. Tijdens haar Masteropleiding heeft zij gekozen voor een major Ondernemingsrecht, gecombineerd met een minor binnen het Burgerlijk recht.

Reeds in de Bachelor werd Roxanne’s interesse voor deze rechtstakken aangewakkerd. Zij volgde het practicum Verbintenissenrecht en ging in die periode ook een meer langdurige vrijwillige stage aan. Daar maakte zij kennis met onder andere het vennootschapsrecht, het handelsrecht en commerciële geschillen. Deze positieve ervaring maakte dat zij haar Masteropleiding verder op deze vakgebieden afstemde en dat zij tevens resoluut voor de advocatuur wilde gaan.

Roxanne’s drijfveren om haar carrière als advocaat bij ons kantoor aan te vangen, waren onder meer de loyauteit en plichtsbewustheid die sterk aanwezig zijn bij het jonge, dynamische team. Zij verwoordt dit als volgt:

“Het sollicitatiegesprek bij Forum Advocaten was een schot in de roos voor mij. Ik voelde meteen een oprechte klik met het kantoor. Met dit vooruitstrevende en collegiale team de belangen van cliënten behartigen; dat zag ik voor de volle 100% zitten.”

Wij wensen Roxanne alvast veel succes. We zijn ervan overtuigd dat zij een meerwaarde zal zijn binnen ons team.

Welkom Roxanne!