2 oktober 2019

Categorieën: Kantoornieuws

Voorstelling van onze nieuwe stagiair: Geert de Hoon (patroon: mr. Ilse De Geyter)

Wij werken samen in en aan een ‘geweldig’ kantoor met ‘geweldige’ mensen die gemotiveerd, gedisciplineerd en verantwoordelijk zijn, die goed kunnen samenwerken in een team en die kritisch, maar toch loyaal zijn aan het kantoor. Met hen gaat het kantoor een duurzame professionele relatie aan. Ook dit jaar zal het kantoor het ‘patroonschap’ waarnemen van enkele beloftevolle nieuwe stagiairs. Hieronder maakt u alvast kennis met Geert.

Geert behaalde in 2019 met onderscheiding de titel van Master in de rechten aan de Universiteit Antwerpen. Tijdens zijn Masteropleiding heeft hij gekozen voor een major Ondernemingsrecht en een minor binnen het Publiekrecht. Reeds in de bachelor, koos hij ervoor om zich meer toe te leggen op het ondernemingsrecht door te kiezen voor het practicum vennootschapsrecht. Ook de colleges Vennootschapsrecht en Handels- en Economisch Recht van professoren Herman Braeckmans en Gert Straetmans, motiveerden hem om zich verder te specialiseren in het ondernemingsrecht.

Als studentenvertegenwoordiger aan de universiteit ontwikkelde Geert een passie voor het onderwijsrecht. Onder het promotorschap van professor dr. Daniël Cuypers, schreef hij daarom zijn thesis over de juridisering van het universitair onderwijs in Vlaanderen en de vraag of dat dat een stap vooruit of achteruit is.

Geert’s motivatie om bij Forum Advocaten aan de slag te gaan, verklaart hij als volgt:

“Vanaf mijn eerste sollicitatiegesprek, was het me duidelijk dat Forum Advocaten investeert in mensen. Niet enkel in cliënten, maar ook in medewerkers. De analogie met het wielrennen, één van mijn hobby’s, is dan ook snel gemaakt. Zonder ploeggeest, kan het team niet winnen.”

Wij wensen Geert alvast veel succes. We zijn ervan overtuigd dat hij een meerwaarde zal zijn binnen ons team.

Welkom Geert!