Meertalige ondersteuning

Forum advocaten begeleidt u in maar liefst 6 verschillende talen en dit in alle expertises die wij in house aanbieden maar ook de expertises waarvoor wij met externe partners werken.

Zo kan u in uw taal communiceren met uw advocaat bij Forum Advocaten én krijgt u de juiste gespecialiseerde dienstverlening op maat van uw bedrijf.

Meer weten over onze internationale dienstverlening? Kijk dan zeker op onze website voor internationaal cliënteel:

anwaltinbelgien.be
Law without language barriers

Jana Kern

Jana Kern spreekt vloeiend 6 talen en heeft in verschillende landen en continenten gewoond. Deze combinatie zorgt ervoor dat zij niet alleen de taal van de cliënt in kwestie spreekt en begrijpt, maar dat zij ook op de hoogte is van het cultureel facet achter de taal, hetgeen van belang is om de noden van de cliënt volledig te begrijpen. Zij is gedreven om de cliënten in hun eigen taal bij te staan in haar vakgebied arbeids- en sociaal recht evenals in de coördinerende rol van projectmanager voor internationale (bouw) ondernemingen of particulieren die in België of in het buitenland bijstand nodig hebben in diverse praktijkgebieden. Als contactpersoon geeft zij binnen het kantoor de nodige aansturing aan de advocaten actief in het gespecialiseerde vakgebied evenals aan de correspondenten in haar netwerk buiten België in functie van de noden van de cliënt.

In haar dienstverlening combineert zij perfectionisme met eenvoud, zodat de cliënten over de grenzen heen snel de essentie begrijpen van wat nodig is om internationaal te ondernemen.