Legal projectmanagement

Wenst u als onderneming uw activiteiten voor het eerst te ontplooien in België of moet een bepaald project worden afgewikkeld in België en heeft u (nog) niet de juiste contacten? Dan staat Forum Advocaten u bij om de juiste partners, de juiste relaties tot bij u te brengen. Zo doen wij aan (internationaal) juridisch projectmanagement voor ondernemingen die hun activiteit in België wensen te ontplooien. Wij ontlasten u van het juridische zodat u zich kan concentreren op uw onderneming.

Kortom, wij zijn een one stop shop voor uw al dan niet grensoverschrijdende projecten in de specialisaties die wij aanbieden. Zelfs in rechtstakken die wij niet in house aanbieden hebben wij partners (zoals voor fiscaal recht en strafrecht) die dezelfde hoogstaande service level bieden, waardoor u niettemin in de taal van uw keuze de bijstand krijgt die u verdient.

Jana Kern

Jana Kern spreekt vloeiend 6 talen en heeft in verschillende landen en continenten gewoond. Deze combinatie zorgt ervoor dat zij niet alleen de taal van de cliënt in kwestie spreekt en begrijpt, maar dat zij ook op de hoogte is van het cultureel facet achter de taal, hetgeen van belang is om de noden van de cliënt volledig te begrijpen. Zij is gedreven om de cliënten in hun eigen taal bij te staan in haar vakgebied arbeids- en sociaal recht evenals in de coördinerende rol van projectmanager voor internationale (bouw) ondernemingen of particulieren die in België of in het buitenland bijstand nodig hebben in diverse praktijkgebieden. Als contactpersoon geeft zij binnen het kantoor de nodige aansturing aan de advocaten actief in het gespecialiseerde vakgebied evenals aan de correspondenten in haar netwerk buiten België in functie van de noden van de cliënt.

In haar dienstverlening combineert zij perfectionisme met eenvoud, zodat de cliënten over de grenzen heen snel de essentie begrijpen van wat nodig is om internationaal te ondernemen.

Onze recente publicaties