relatiegericht-icon Relatiegerichte advocatuur
transparant-icon Transparante werkwijze
expert-icon Team van juridische experten
reactie-icon Snel antwoord
resultaat-icon Resultaatgerichte aanpak

Internationale ondernemingen

Begeleiding in Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Portugees van buitenlandse ondernemingen in hun (zaken)relatie met of in België. Buitenlandse ondernemingen willen een bijkantoor openen, personeel te werk stellen, vastgoed aankopen, een bouwproject ontwikkelen, hun diensten verlenen op Belgisch grondgebied,... Daarbij is de taal de eerste barrière, maar zeker niet de enige. De wetgeving in ieder land is verschillend en complex en daar is Forum Advocaten uw ideale partner als multidisciplinair kantoor dat haar diensten verleent in 6 talen.

Internationaal ondernemen is een multidisciplinair gegeven. Daarbij dient rekening gehouden met een ander taalgebruik en andere lokale wetgeving die vaak onbegrijpelijk en complex is. Voor een buitenlandse onderneming die in België activiteiten wenst te ontplooien (en omgekeerd), is het vaak bijzonder moeilijk om een duidelijk zicht te krijgen op wat er vereist is om de activiteit te starten of voort te zetten. 

Forum Advocaten biedt een meertalige ondersteuning aan haar internationaal cliënteel aan onder meer op volgende vlakken:

  • vastgoed, bouw en projectontwikkeling
  • oprichten bijkantoor, vennootschap,….
  • overname van bedrijven
  • redactie overeenkomsten en algemene voorwaarden
  • aanwerven en ontslag personeel
  • distributie
  • compliance met Belgische en Europese wetgeving
  • contacten met overheden

Forum Advocaten biedt u service in uw eigen taal terwijl er met de verschillende instanties en tegenpartijen op Belgisch grondgebied wordt gecommuniceerd in één van de 3 landstalen.

Ontdek Anwalt In Belgien

 

Forum Advocaten is lid van JuraForum.de.

Jura Forum

Internationale ondernemingen
Benefits

WAAROM KIEZEN VOOR FORUM ADVOCATEN

Uw juridische partner met praktische expertise

Snel en efficiënt

Als werkgever heeft u genoeg zorgen aan uw hoofd. Onze specialisten ontlasten en begeleiden u in alle aspecten van uw personeelsbeleid. Met aangepast advies kan u onmiddellijk aan de slag en kan u de nodige aanpassingen snel en efficiënt doorvoeren in uw onderneming.

Full-service adviesverlening

Samen zoeken wij naar de juiste oplossing op maat van de onderneming. Gaat het om een overname van een bedrijf, een herstructurering of toch een zelfstandige samenwerking? Met onze specialisten bieden wij een full-service adviesverlening.

Jaren ervaring en specialisatie

Onze specialisten beschikken zowel over een uitgebreide juridische kennis als praktische kennis, in verschillende sectoren, dankzij jaren ervaring en specialisatie. Door juridische expertise te combineren met deze pragmatische know how komen wij tot de ideale oplossing voor uw bedrijf.

Een klant die Forum Advocaten opbelt kan een betrouwbaar antwoord verwachten, gebaseerd op kennis en ervaring.

Wij helpen u graag verder met al uw juridische vragen

Contacteer ons
Contact Forum Advocaten Antwerpen