relatiegericht-icon Relatiegerichte advocatuur
transparant-icon Transparante werkwijze
expert-icon Team van juridische experten
reactie-icon Snel antwoord
resultaat-icon Resultaatgerichte aanpak

Bouw, vastgoed en projectontwikkeling

Forum Advocaten biedt u een 360°-benadering voor uw vastgoed. 

Het bouwen van een woning, het ontwikkelen van een appartementsgebouw, het verkopen of verhuren van eigendommen,… is door de uitgebreide regelgeving juridisch complex en vereist de juiste proactieve begeleiding.   

Forum Advocaten biedt u bijstand bij onder andere koop/verkoop, huur/verhuur, bouw en projectontwikkeling, vergunningen, beheer,  (project)financiering, vastgoedfiscaliteit…  kortom al hetgeen te maken heeft met vastgoed. Daarbij kijken wij ook verder dan het strikt juridische en houden wij ook rekening met uw commerciële en persoonlijke belangen.

Voor aannemers en projectontwikkelaars bieden wij totaaldiensten aan waarbij wij projecten van a tot z juridisch coördineren, van de tekentafel over de vergunning, tot de definitieve oplevering. Ook na de realisatie begeleiden en adviseren wij onze cliënten in het duurzaam exploiteren van hun project. Hierbij neemt ons gespecialiseerd team niet enkel de bouwgeschillen voor haar rekening, maar ook de contractuele aspecten bij verkoop, verhuur, opstal, vruchtgebruik,...

Bouw, vastgoed en projectontwikkeling
Benefits

WAAROM KIEZEN VOOR FORUM ADVOCATEN

Uw juridische partner met praktische expertise

Uw juridische bouwpartner

Of u nu (ver)huurder, (ver)koper, bouwheer, projectontwikkelaar, vastgoedmakelaar, architect of aannemer bent, onze specialisten bouw- en vastgoedrecht ontzorgen u en begeleiden u in alle juridische aspecten van het bouwproces. Zo kan u zich volledig richten op de kern van uw activiteit.

Multidisciplinaire juridische bijstand op maat

Pragmatische oplossingen vragen een doorgedreven expertise. U kan rekenen op ons multidisciplinair team van experten voor bijstand in de precontractuele fase, bij de aankoop van een pand of bij het bekomen van een vergunning, dan wel om bouwgeschillen in de uitvoering en de (verborgen) gebreken die daarbij naar boven komen.

Jaren ervaring en specialisatie

Onze specialisten beschikken zowel over een uitgebreide juridische kennis als praktische kennis, in verschillende sectoren, dankzij jaren ervaring en specialisatie. Door juridische expertise te combineren met deze pragmatische know how komen wij tot de ideale oplossing voor uw bedrijf.

Een klant die Forum Advocaten opbelt kan een betrouwbaar antwoord verwachten, gebaseerd op kennis en ervaring.

Wij helpen u graag verder met al uw juridische vragen

Contacteer ons
Contact Forum Advocaten Antwerpen