Bouw, vastgoed en projectontwikkeling

Forum Advocaten biedt u een 360°-benadering voor uw vastgoed. 

Het bouwen van een woning, het ontwikkelen van een appartementsgebouw, het verkopen of verhuren van eigendommen,… is door de uitgebreide regelgeving juridisch complex en vereist de juiste proactieve begeleiding.   

Forum Advocaten biedt u bijstand bij onder andere koop/verkoop, huur/verhuur, bouw en projectontwikkeling, vergunningen, beheer,  (project)financiering, vastgoedfiscaliteit…  kortom al hetgeen te maken heeft met vastgoed. Daarbij kijken wij ook verder dan het strikt juridische en houden wij ook rekening met uw commerciële en persoonlijke belangen.

Voor aannemers en projectontwikkelaars bieden wij totaaldiensten aan waarbij wij projecten van a tot z juridisch coördineren, van de tekentafel over de vergunning, tot de definitieve oplevering. Ook na de realisatie begeleiden en adviseren wij onze cliënten in het duurzaam exploiteren van hun project. Hierbij neemt ons gespecialiseerd team niet enkel de bouwgeschillen voor haar rekening, maar ook de contractuele aspecten bij verkoop, verhuur, opstal, vruchtgebruik,...

Forum Advocaten, uw juridische partner in bouw, vastgoed en projectontwikkeling

Uw zaak is onze expertise. Onze advocaten staan voor u klaar.

Reiner Tijs

Reiner Tijs

Reiner Tijs is in het praktijkgebied "Bouw, vastgoed en projectontwikkeling" actief in het omgevingsrecht (ruimtelijke ordening, stedenbouw en milieu). 

Door zijn jarenlange ervaring, netwerk en academische kennis weet hij u perfect te adviseren en bij te staan in het vergunningstraject, inclusief (administratieve) beroepsprocedures (Deputatie, Raad voor de Vergunningsbetwistingen, Raad van State).

Neem contact op met Reiner
Frederic Rosiers

Frederic Rosiers

Frederic Rosiers is in het praktijkgebied "Bouw, vastgoed en projectontwikkeling" actief in vastgoedtransacties, joint ventures, erfpacht- vruchtgebruik- en opstalconstructies. Door zijn ervaring en pragmatische aanpak vertalen de contracten het bereikte commerciële evenwicht en anticiperen zij op mogelijke geschillen. Als opgeleid bemiddelaar worden geschillen indien mogelijk buiten de rechtbank om geregeld.

Neem contact op met Frederic
Ilse De Geyter

Ilse De Geyter

Ilse De Geyter is in het praktijkgebied "Bouw, vastgoed en projectontwikkeling" actief in bouwgeschillen en huur/verhuur van onroerend goed.

Haar directe communicatie, daadkracht en persoonlijke ervaring in eigen bouwprojecten komen van pas bij expertises en de opvolging van bouwgeschillen.  Zij staat verschillende cliënten bij in de verhuur/huur van vastgoed.

Een inspirerend interview met Ilse De Geyter. Een stercke vrouw en mede-​oprichtster van FORUM Advocaten.

Neem contact op met Ilse

Contacteer ons advocatenkantoor

Stuur ons een bericht. Eén van onze advocaten helpt u graag verder.

Contact
Website design & development by