relatiegericht-icon Relatiegerichte advocatuur
transparant-icon Transparante werkwijze
expert-icon Team van juridische experten
reactie-icon Reactie binnen 24u
resultaat-icon Resultaatgerichte aanpak

Belgische ondernemingen en vrije beroepers

Forum Advocaten biedt u alle juridische en strategische diensten aan die u in uw onderneming of vrij beroep nodig heeft. Wij werken niet enkel dossier per dossier, maar zijn vaak voor onze cliënten een strategisch klankbord bij het nemen van belangrijke beslissingen.  Forum Advocaten denkt mee zoals een interne bedrijfsjurist en is onmiddellijk bereikbaar zonder dat u uw verhaal telkens opnieuw dient te vertellen. Vanuit de kennis van uw onderneming denken wij proactief mee en geven wij u het gepaste praktische advies waar u echt wat aan heeft.  Wij staan u bij aan de onderhandelingstafel, zorgen voor contracten waarop u vol vertrouwen kunt terugvallen en handelen uw geschillen af in of buiten de rechtbank.

Hieronder vindt u de voornaamste domeinen die wij behandelen. Voor andere doen wij beroep op externe  partners met wie wij samenwerken.  U blijft met de u vertrouwde advocaat handelen overeenkomstig de u gekende dienstverlening en tarieven.

U onderneemt, Forum Advocaten maakt het mogelijk

Uw zaak is onze expertise. Onze advocaten staan voor u klaar.

Frederic Rosiers

Frederic Rosiers

Frederic Rosiers is al gedurende meer dan 10 jaar actief in het ondernemingsrecht, met een bijzondere ervaring in joint-ventures, overnames van ondernemingen en conflicten tussen aandeelhouders. Ook begeleidt hij cliënten bij het opzetten van ondernemingen en vastgoedtransacties. Als opgeleid bemiddelaar worden geschillen indien mogelijk buiten de rechtbank om geregeld.

Neem contact op met Frederic
Jana Kern

Jana Kern

Zij staat vooral de ondernemer, maar ook de werknemer bij in binnen- en buitenland, en dit in 6 talen. Deze meertalige ondersteuning zorgt ervoor dat internationale ondernemingen op maat worden geholpen in hun eigen taal.

Neem contact op met Jana
Ilse De Geyter

Ilse De Geyter

Ilse De Geyter is binnen het ondernemingsrecht actief in algemeen contractenrecht (verbintenissenrecht), bouwrecht, en medisch tuchtrecht. Zij zet zich tevens in voor de inning van onbetaalde facturen, dit zowel via de klassieke procedure als via de IOS procedure.  Als advocaat heeft zij een directe en openhartige communicatiestijl die nauw aansluit bij de wereld van ondernemers. Het is haar overtuiging dat de hedendaagse advocaat proactief communiceert, commercieel denkt en te allen tijde resultaatgericht handelt.

Een inspirerend interview met Ilse De Geyter. Een stercke vrouw en mede-​oprichtster van FORUM Advocaten.

Neem contact op met Ilse