relatiegericht-icon Relatiegerichte advocatuur
transparant-icon Transparante werkwijze
expert-icon Team van juridische experten
reactie-icon Snel antwoord
resultaat-icon Resultaatgerichte aanpak

Belgische ondernemingen en vrije beroepers

Forum Advocaten biedt u alle juridische en strategische diensten aan die u in uw onderneming of vrij beroep nodig heeft. Wij werken niet enkel dossier per dossier, maar zijn vaak voor onze cliënten een strategisch klankbord bij het nemen van belangrijke beslissingen.  Forum Advocaten denkt mee zoals een interne bedrijfsjurist en is onmiddellijk bereikbaar zonder dat u uw verhaal telkens opnieuw dient te vertellen. Vanuit de kennis van uw onderneming denken wij proactief mee en geven wij u het gepaste praktische advies waar u echt wat aan heeft.  Wij staan u bij aan de onderhandelingstafel, zorgen voor contracten waarop u vol vertrouwen kunt terugvallen en handelen uw geschillen af in of buiten de rechtbank.

Hieronder vindt u de voornaamste domeinen die wij behandelen. Voor andere doen wij beroep op externe  partners met wie wij samenwerken.  U blijft met de u vertrouwde advocaat handelen overeenkomstig de u gekende dienstverlening en tarieven.

Belgische ondernemingen en vrije beroepers
Benefits

WAAROM KIEZEN VOOR FORUM ADVOCATEN

Uw juridische partner met praktische expertise

Snel en efficiënt

Als werkgever heeft u genoeg zorgen aan uw hoofd. Onze specialisten ontlasten en begeleiden u in alle aspecten van uw personeelsbeleid. Met aangepast advies kan u onmiddellijk aan de slag en kan u de nodige aanpassingen snel en efficiënt doorvoeren in uw onderneming.

Full-service adviesverlening

Samen zoeken wij naar de juiste oplossing op maat van de onderneming. Gaat het om een overname van een bedrijf, een herstructurering of toch een zelfstandige samenwerking? Met onze specialisten bieden wij een full-service adviesverlening.

Jaren ervaring en specialisatie

Onze specialisten beschikken zowel over een uitgebreide juridische kennis als praktische kennis, in verschillende sectoren, dankzij jaren ervaring en specialisatie. Door juridische expertise te combineren met deze pragmatische know how komen wij tot de ideale oplossing voor uw bedrijf.

Een klant die Forum Advocaten opbelt kan een betrouwbaar antwoord verwachten, gebaseerd op kennis en ervaring.

Wij helpen u graag verder met al uw juridische vragen

Contacteer ons
Contact Forum Advocaten Antwerpen