relatiegericht-icon Relatiegerichte advocatuur
transparant-icon Transparante werkwijze
expert-icon Team van juridische experten
reactie-icon Snel antwoord
resultaat-icon Resultaatgerichte aanpak

Advocaat huurrecht

Bent u op zoek naar een advocaat huurrecht? Forum advocaten zorgt voor een advocaat gespecialiseerd in huurgeschillen, handelshuur, woninghuur en huurovereenkomsten in het algemeen.

Huurrecht is een complexe materie. Het huren en verhuren van vastgoed valt naargelang het verhuurde goed onder verschillende wettelijke regelingen. Woninghuur, handelshuur, gemene huur, terbeschikkingstelling, verhuur onder BTW, tijdelijke (pop-up huur), huur studentenkoten, … zijn vakgebieden waar u best advies inwint van een advocaat huurrecht.

Forum Advocaten zorgt voor een ervaren advocaat huurrecht, gespecialiseerd in huurgeschillen, handelshuur, woninghuur of huurovereenkomsten in het algemeen. We zorgen voor een specialist huurrecht die u begeleidt u onder meer op volgende vlakken:

  • Redactie van huurovereenkomsten
  • Advies en bijstand aan huurders, verhuurders, vastgoedmakelaars, kopers en verkopers van opbrengsteigendommen, studenten, ...
  • Advies en bijstand tijdens huurgeschillen
  • Initiëren van en bijstand tijdens gerechtelijke procedures (huurontbinding, betaling van niet-betaalde huur, uithuiszetting, huurhernieuwingen, huurprijsherzieningen, huuroverdracht, ... )

Een klant die Forum Advocaten opbelt kan een betrouwbaar antwoord verwachten, gebaseerd op kennis en ervaring.

Wij helpen u graag verder met al uw juridische vragen

Contacteer ons
Contact Forum Advocaten Antwerpen