relatiegericht-icon Relatiegerichte advocatuur
transparant-icon Transparante werkwijze
expert-icon Team van juridische experten
reactie-icon Snel antwoord
resultaat-icon Resultaatgerichte aanpak

Advocaat vastgoed- en bouwrecht

Op zoek naar een bouwrecht specialist? Forum Advocaten zorgt voor een ervaren advocaat gespecialiseerd in vastgoed en bouwgeschillen.

Forum Advocaten biedt u een 360°-benadering voor uw vastgoed. 

Het bouwen van een woning, het ontwikkelen van een appartementsgebouw, het verkopen of verhuren van eigendommen,… is door de uitgebreide regelgeving juridisch complex en vereist de juiste proactieve begeleiding.   

Bent u op zoek naar een advocaat bouwrecht en vastgoedrecht? Dan bent u bij Forum Advocaten aan het goede adres. Wij zorgen voor een ervaren advocaat vastgoed- en bouwrecht en bieden bijstand bij onder andere koop/verkoop, huur/verhuur, bouw en projectontwikkeling, vergunningen, beheer, (project)financiering, vastgoedfiscaliteit… kortom al hetgeen te maken heeft met vastgoed. Daarbij kijken wij ook verder dan het strikt juridische en houden wij rekening met uw commerciële en persoonlijke belangen.

Voor aannemers en projectontwikkelaars bieden wij totaaldiensten aan. We zetten een team van ervaren vastgoed- en bouwrecht advocaten op uw dossier. We coördineren uw project van A tot Z, van de tekentafel over de vergunning, tot de definitieve oplevering. Ook na de realisatie kan u op ons blijven rekenen. Een team van gespecialiseerde advocaten begeleidt en adviseert u in het duurzaam exploiteren van hun project. Onze advocaten vastgoed- en bouwrecht nemen niet enkel de bouwgeschillen voor hun rekening, maar ook de contractuele aspecten bij verkoop, verhuur, opstal, vruchtgebruik,...

Image Forum Advocaten

Specialisaties in vastgoed- en bouwrecht

Benefits

Uw juridische partner met praktische expertise

Uw juridische bouwpartner

Of u nu (ver)huurder, (ver)koper, bouwheer, projectontwikkelaar, vastgoedmakelaar, architect of aannemer bent, onze specialisten bouw- en vastgoedrecht ontzorgen u en begeleiden u in alle juridische aspecten van het bouwproces. Zo kan u zich volledig richten op de kern van uw activiteit.

Multidisciplinaire juridische bijstand op maat

Pragmatische oplossingen vragen een doorgedreven expertise. U kan rekenen op ons multidisciplinair team van experten voor bijstand in de precontractuele fase, bij de aankoop van een pand of bij het bekomen van een vergunning, dan wel om bouwgeschillen in de uitvoering en de (verborgen) gebreken die daarbij naar boven komen.

Juridische én praktische expertise

Onze meerwaarde zit in het bundelen van een uitgebreide juridische kennis met een grote praktische ervaring in de bouwsector. Hierdoor komen wij vaak tot een pragmatische oplossing waarmee langdurige juridische procedures vaak vermeden kunnen worden.

Forum Advocaten, uw juridische partner in bouw, vastgoed en projectontwikkeling

Wij helpen u graag verder met al uw juridische vragen

Contacteer ons
Contact Forum Advocaten Antwerpen