Overheidsopdrachten

Het overheidsopdrachtenrecht omvat het geheel van specifieke regels die van toepassing zijn wanneer een aanbestedende overheid een opdracht toekent voor werken, leveringen of diensten. Daarbij kunnen heel wat vragen ontstaan in verband met de opmaak van het bestek, de selectie- en gunningsfase.

Forum Advocaten biedt heel wat expertise in het overheidsopdrachtenrecht, waaronder op volgende vlakken:

  • Advisering van de overheid o.a. bij de opmaak van bestekken, nazicht van de regelmatigheid van de offertes, opmaak van het gunningsbesluit etc.
  • Procedures (al dan niet bij UDN) bij de Raad van State over de gunning van overheidsopdrachten
  • Procedures bij de burgerlijke hoven en rechtbanken of bij de Raad van State rond schadevergoeding bij onwettig gegunde opdrachten,…

Onze jurist overheidsopdrachten kan heel wat referenties opgeven. Zo is er de bouw van schoolcomplexen, de bouw van infrastructuur in een zoo, een gemeenschapscentrum in een gemeente, textielophaling, communicatiediensten aan een stad, onderhoudscontracten, liften bij sociale woningmaatschappij, straatmeubilair, consulaire diensten, PR-diensten en digitale ondersteuning…

Heeft u hier enige vragen bij of wenst u juridisch advies? Neem contact met onze advocaat overheidsopdrachten op en wij staan u graag bij.

Uw zaak is onze expertise. Onze advocaten staan voor u klaar.

Contacteer ons advocatenkantoor

Stuur ons een bericht. Eén van onze advocaten helpt u graag verder.

Contact
Website design & development by