relatiegericht-icon Relatiegerichte advocatuur
transparant-icon Transparante werkwijze
expert-icon Team van juridische experten
reactie-icon Snel antwoord
resultaat-icon Resultaatgerichte aanpak

Advocaat overheidsopdrachten

Forum Advocaten is een multidisciplinair advocatenkantoor uit Antwerpen. We zorgen voor een ervaren advocaat gespecialiseerd in overheidsopdrachten.

Het overheidsopdrachtenrecht omvat het geheel van specifieke regels die van toepassing zijn wanneer een aanbestedende overheid een opdracht toekent voor werken, leveringen of diensten. Daarbij kunnen heel wat vragen ontstaan in verband met de opmaak van het bestek, de selectie- en gunningsfase.

Forum Advocaten biedt heel wat expertise in het overheidsopdrachtenrecht, waaronder op volgende vlakken:

  • Advisering van de overheid o.a. bij de opmaak van bestekken, nazicht van de regelmatigheid van de offertes, opmaak van het gunningsbesluit etc.
  • Procedures (al dan niet bij UDN) bij de Raad van State over de gunning van overheidsopdrachten
  • Procedures bij de burgerlijke hoven en rechtbanken of bij de Raad van State rond schadevergoeding bij onwettig gegunde opdrachten,…

Onze advocaten overheidsopdrachten kunnen heel wat referenties voorleggen. Zo is er de bouw van schoolcomplexen, de bouw van infrastructuur in een zoo, een gemeenschapscentrum in een gemeente, textielophaling, communicatiediensten aan een stad, onderhoudscontracten, liften bij sociale woningmaatschappij, straatmeubilair, consulaire diensten, PR-diensten en digitale ondersteuning…

Heeft u hier enige vragen bij of wenst u juridisch advies? Neem contact op met onze advocaat overheidsopdrachten en wij staan u graag bij.

Een klant die Forum Advocaten opbelt kan een betrouwbaar antwoord verwachten, gebaseerd op kennis en ervaring.

Wij helpen u graag verder met al uw juridische vragen

Contacteer ons
Contact Forum Advocaten Antwerpen