relatiegericht-icon Relatiegerichte advocatuur
transparant-icon Transparante werkwijze
expert-icon Team van juridische experten
reactie-icon Snel antwoord
resultaat-icon Resultaatgerichte aanpak

Advocaat ondernemingsrecht en vennootschapsrecht

Forum Advocaten is een multidisciplinair advocatenkantoor uit Antwerpen. We zorgen voor een ervaren advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht en vennootschapsrecht.

Voor Belgische ondernemingen en vrije beroepers is het vandaag de dag geen overbodige luxe om advies van een advocaat vennootschapsrecht en ondernemingsrecht in te winnen. Forum Advocaten ondersteunt u bij alle juridische en strategische beslissingen waar u als onderneming of vrij beroep mee te maken kan krijgen. Bij Forum Advocaten bent u meer dan een dossier. Als advocatenkantoor streven we er naar een strategisch klankbord te zijn bij het nemen van belangrijke beslissingen. We denken mee als een interne bedrijfsjurist en zijn onmiddellijk bereikbaar zodat u uw verhaal niet telkens opnieuw hoeft te vertellen.

Bij Forum Advocaten zijn we er van overtuigd dat een advocaat vennootschapsrecht proactief dient mee te denken. Vertrekkende vanuit de kennis van uw onderneming verlenen onze advocaten ondernemingsrecht praktisch advies waar u echt wat aan heeft. We zorgen voor een ervaren advocaat vennootschapsrecht en ondernemingsrecht die u bijstaat aan de onderhandelingstafel, zorgt voor contracten waarop u vol vertrouwen kan terugvallen en handelt uw geschillen af in of buiten de rechtbank.

Hieronder vindt u de voornaamste domeinen die een advocaat vennootschapsrecht behandelt. Voor andere doen wij beroep op externe partners met wie wij samenwerken. U blijft met de u vertrouwde advocaat handelen overeenkomstig de u gekende dienstverlening en tarieven.

Image Forum Advocaten

Specialisaties in ondernemings- en vennootschapsrecht

Benefits

Uw juridische partner met praktische expertise

Snel en efficiënt

Als werkgever heeft u genoeg zorgen aan uw hoofd. Onze specialisten ontlasten en begeleiden u in alle aspecten van uw personeelsbeleid. Met aangepast advies kan u onmiddellijk aan de slag en kan u de nodige aanpassingen snel en efficiënt doorvoeren in uw onderneming.

Full-service adviesverlening

Samen zoeken wij naar de juiste oplossing op maat van de onderneming. Gaat het om een overname van een bedrijf, een herstructurering of toch een zelfstandige samenwerking? Met onze specialisten bieden wij een full-service adviesverlening.

Jaren ervaring en specilisatie

Onze specialisten beschikken zowel over een uitgebreide juridische kennis als praktische kennis, in verschillende sectoren, dankzij jaren ervaring en specialisatie. Door juridische expertise te combineren met deze pragmatische know how komen wij tot de ideale oplossing voor uw bedrijf.

U onderneemt, Forum Advocaten maakt het mogelijk

Wij helpen u graag verder met al uw juridische vragen

Contacteer ons
Contact Forum Advocaten Antwerpen