relatiegericht-icon Relatiegerichte advocatuur
transparant-icon Transparante werkwijze
expert-icon Team van juridische experten
reactie-icon Snel antwoord
resultaat-icon Resultaatgerichte aanpak

Advocaat arbeidsrecht en sociaal recht

Op zoek naar een arbeidsrecht specialist? Forum Advocaten is een advocatenkantoor uit Antwerpen, onder meer gespecialiseerd in arbeidsgeschillen.

Uw werknemers zijn uw meest kostbare actief, maar vaak zijn ze ook een bron van kopzorgen. Het evenwicht bewaren is soms een uitdagende oefening, net als de confrontaties met vakbonden en de sociale inspectie.

Als u op zoek bent naar een advocaat arbeidsrecht, bent u bij het goede adres. Forum Advocaten is een multidisciplinair advocatenkantoor uit Antwerpen, onder meer gespecialiseerd in arbeidsgeschillen. In tegenstelling tot de adviesfunctie van het sociale secretariaat, bieden wij u een all-round service. Met bakken rechtbankervaring, een diepgaand begrip voor juridische nuanceringen en de mogelijkheid om voor u te onderhandelen en te procederen. Forum Advocaten is uw doeltreffende HR-partner.

Wanneer u één van de specialisten arbeidsrecht van Forum Advocaten inschakelt, kan u zich verwachten aan een verregaande expertise in individueel arbeidsrecht, collectief arbeidsrecht, sociaal strafrecht en internationaal arbeidsrecht.

Als werkgever moet u soms de moeilijke beslissing maken dat u een medewerker moet ontslaan. Daar bewijst een advocaat ontslag zijn waarde, onze advocaten begeleiden u met kennis van zaken.

Ontdek waarom Forum Advocaten de HR advocaten zijn die u zoekt.

 
Image Forum Advocaten

Specialisaties in arbeids- en sociaal recht

Benefits

Uw juridische partner met praktische expertise

Uw juridische HR partner

Als werkgever heeft u genoeg zorgen aan uw hoofd. Onze specialisten ontlasten en begeleiden u in alle aspecten van uw personeelsbeleid. Met aangepast advies kan u onmiddellijk aan de slag en kan u de nodige aanpassingen snel en efficiënt doorvoeren in uw onderneming.

Multidisciplinaire juridische bijstand op maat

Samen zoeken onze specialisten naar de juiste oplossing op maat van de onderneming. Gaat het om een overname van een bedrijf, een herstructurering of toch een zelfstandige samenwerking? Alles is mogelijk bij Forum Advocaten. Wij beschikken niet alleen over advocaten arbeidsrecht en advocaten sociaal zekerheidsrecht, maar hebben ook specialisten vennootschapsrecht, bouwrecht en stedenbouwrecht in huis zodat wij full-service adviesverlening kunnen aanbieden.

Juridische én praktische expertise

Onze specialisten beschikken niet alleen over een uitgebreide juridische kennis, maar ook over een praktische kennis, in verschillende sectoren, dankzij jaren ervaring en specialisatie.  Door juridische expertise te combineren met deze pragmatische know how komen wij tot de ideale oplossing voor uw bedrijf, rekening houdende met alle belangen.

Een klant die Forum Advocaten opbelt kan een betrouwbaar antwoord verwachten, gebaseerd op kennis en ervaring.

Wij helpen u graag verder met al uw juridische vragen

Contacteer ons
Contact Forum Advocaten Antwerpen