Kantoornieuws

Stagiair(e) / medewerk(st)er: overheidsrecht (bestuurs -en omgevingsrecht)

Feb 8, 2021
Stagiair(e) / medewerk(st)er: overheidsrecht (bestuurs -en omgevingsrecht)

Forum Advocaten is steeds op zoek naar stagiairs en medewerkers. Werk jij mee aan een geweldig kantoor?

 

Wat zoeken wij?

Wat bieden wij u?

Wij bieden u een aangename werkomgeving (op het Eilandje te Antwerpen) met mogelijkheden om u professioneel en persoonlijk (verder) te ontplooien binnen een groeiende jonge en dynamische groep van gespecialiseerde collega's. We streven naar duurzame relaties gebaseerd op respect en vertrouwen, waarbij flexibiliteit/vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan. We werken op een horizontale manier samen, niet op basis van gezag en autoriteit, maar op basis van coachend leiderschap, waarbij we elkaar wederzijds aanvullen en vooruit stuwen.

 

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar iemand met een sterke gevoeligheid voor essentiële waarden en normen, zoals eerlijkheid, openheid, respect, verantwoordelijkheid, loyauteit. U wil zich gedreven inzetten voor de continue verbetering van de kantoorwerking en u bent bereid om in teamverband samen te werken en een duurzame relatie op te bouwen met onze cliënten en met de collega's. U wil tezamen en in dezelfde richting aan het vliegwiel duwen, steeds opnieuw en met vertrouwen. Zo krijgen we steeds meer vaart en ervaren we de stuwkracht van onze gezamenlijke inzet.

We verwachten dat u een intrinsieke interesse heeft in het (bestuurs -en omgevings)recht. U beschikt over een goed analytisch, synthetiserend en probleemoplossend vermogen. U bent sterk in het geschreven en gesproken woord en u kan argumenten gestructureerd en goed onderbouwd uitwerken.

 

Wil u solliciteren?

Uw cv + motivatiebrief (+ eventueel kopie van de thesis) mag u toezenden op volgend adres: info@forumadvocaten.be. Uit de motivatiebrief moet tevens blijken dat u in staat bent om een behoorlijk geschreven tekst uit te werken waarin u uw meerwaarde voor het kantoor toelicht en waarin u ook aandacht besteedt aan de verwachtingen ten aanzien van het kantoor.

Contacteer ons advocatenkantoor

Stuur ons een bericht. Eén van onze advocaten helpt u graag verder.

Contact
Website design & development by